16 mei 2024 19:30 - 21:00 Jouw verblijfplaats

Webinar: Van Verlangen naar Vervulling – Hoe dit model je leven kan veranderen • 16-5-2024

 25,00

Voor iedereen die rondloopt met onvervulde verlangens

 

Data en tijden

Donderdag 16 mei
19.30 – 21.00 uur
Inloggen vanaf 19.25 uur

Locatie

Jouw verblijfplaats

Kosten

€ 25,00 incl. btw

Webinar met

Margriet Wentink

 

>> verdere informatie >>

Nog plaatsen beschikbaar

Beschrijving

Verlangens, wie heeft ze niet? Verlangens om te veranderen, iets te bereiken, een voorgenomen plan – eindelijk – te realiseren. In onze dynamische samenleving worden we langs vele kanten aangemoedigd en verleid om verlangens te hebben en deze te verwezenlijken: de roep om je wensen werkelijkheid te maken en je dromen om te zetten in daden kom je maar al te vaak tegen. Maar leidt het verwezenlijken van je verlangen ook tot vervulling? En wat als het je niet lukt om je verlangens te ‘realiseren’?

Lang niet alle verlangens vragen om verwezenlijking. Veel vaker zijn ze een signaal dat er iets essentieels mist in je leven. Ze staan dan symbool voor onderliggende behoeften die niet gebaat zijn bij dat jij het zoveelste doel haalt of iets manifesteert. Ze vragen om wezenlijke vervulling op een veel diepere laag.

Inhoud

In dit 1,5 uur durende webinar gaan we diep in op de dynamiek van verlangen – manifestatie – vervulling. We doen dat met behulp van het Trauma Transformatie Model dat een resultaat is van 20 jaar diepgaand werk met verlangens van talloze mensen. Wat we daaruit leerden delen we deze avond in een intensief en interactief webinar. Omdat we – door ervaring wijs geworden – geloven dat ‘vervulling’ het antwoord is op ‘tekort’ op ‘overconsumptie’ op ‘rusteloosheid en overbelasting’ en aansluit bij het verlangen naar verbinding, rust, liefde en geluk.

Het werken met het Trauma Transformatie Model heeft voorgoed ons leven en werk veranderd en is een katalysator bij diepgaande veranderingsprocessen. We geven je tijdens het webinar uitleg over het model en laten je zien en ervaren waarom het zo veelbetekenend is. Ben je zelf coach of therapeut dan ervaar je hoe dit model het verschil kan maken in je werk met jouw cliënten.

Voor wie?

Dit webinar is bij uitstek voor jou bedoeld als je:

  • rondloopt met onvervulde verlangens
  • connectie wilt maken met de wijsheid binnenin jezelf
  • graag bezig bent met zelfreflectie
  • nieuwsgierig bent naar het Trauma Transformatie Model
  • wilt weten wat het Trauma Transformatie Model voor jouzelf en anderen kan betekenen

Werkwijze

Het Webinar zal interactief zijn, dat wil zeggen: naast uitleg aan de hand van een PowerPointpresentatie stellen we je vragen en krijg je kleine prikkelende opdrachtjes, die je ter plekke even kort voor jezelf kunt uitwerken. Er zal geen gelegenheid zijn tot gesprek daarover. Jij zult ook niet zichtbaar in beeld komen. Wel kun je via een chatfunctie vragen aan ons stellen. We zullen een keuze maken op welke vragen we ingaan tijdens dit webinar.

Terugkijkmogelijkheid

Energetisch maakt het veel verschil als je live aanwezig bent en tegelijkertijd met anderen hiermee bezig bent. Verbondenheid is een zeer onderschatte kracht. Wil je heel graag deelnemen maar kun je niet live aanwezig zijn: je krijgt na afloop een link toegestuurd om het webinar terug te kijken.

Wat heb je nodig?

  • Computer / laptop / tablet of smartphone met goede video- en audiomogelijkheden
  • Een goede internetverbinding
  • Papier en pen/potlood/kleurpotlood
Webinar: Van Verlangen naar Vervulling – Hoe dit model je leven kan veranderen • 16-5-2024

Alle op dit moment ingeplande data voor Van Verlangen naar Vervulling

Op dit moment zijn er geen activiteiten ingepland.
Webinar: Van Verlangen naar Vervulling – Hoe dit model je leven kan veranderen • 16-5-2024