Interactieve Zelf-Resonantie in groepen biedt je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kunt neerzetten. Een voor een nodig je de verschillende resonantiepersonen uit die bij jouw verlangen passen. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je wordt gewaar welke verscholen mogelijkheden er in je zijn en welke delen wachten op een ontmoeting met jou. Je kunt bij ons op de volgende manier in open groepen werken:

Open avonden

Wanneer je wilt kennismaken met onze werkwijze, en wilt ervaren hoe een Interactief Zelf-Resonantieproces in een groep in zijn werk gaat, dan kun je deelnemen aan een van onze open avond-workshops.

Je krijgt een korte inleiding op de methode en daarna worden er twee of drie interactieve zelf-resonantieprocessen gedaan. Wie een eigen interactief zelf-resonantieproces kunnen doen, bepalen we ter plekke door middel van loting. Je bent vrij om mee te loten, of als resonantiepersoon mee te doen, of alleen als waarnemend deelnemer aanwezig te zijn zonder dat je actief meedoet in een interactief zelf-resonantieproces. Er is veel belangstelling voor deze avonden, het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het nodig om je van tevoren aan te melden.

Eéndaagse workshops (alleen België)

Tijdens deze ééndaagse workshops is er plaats voor maximaal 5 personen die een eigen Interactief Zelf-Resonantieproces kunnen doen. Overige deelnemers kunnen als resonantiepersonen worden uitgenodigd deel te nemen aan de Interactieve Zelf-Resonantie (IZR).

Als je de werkwijze kent en verlangt een eigen IZR te doen dan kun je je inschrijven als deelnemer met een eigen IZR-proces. Als de methode nog nieuw voor je is kun je het best eerst een keer meedoen als resonantiepersoon. Ook als je geen eigen IZR-proces doet, kan het deelnemen aan processen van anderen bijzonder voedend zijn voor je eigen ontwikkeling.

Als inleiding op de dag en naar aanleiding van je vragen geven de begeleiders toelichting op de processen en de werkwijze.

Op dit moment zijn er geen activiteiten ingepland.

Tweedaagse workshops

Tijdens deze tweedaagse workshops is er plaats voor maximaal 8 personen die een eigen Interactief Zelf-Resonantieproces kunnen doen. Overige deelnemers kunnen als resonantiepersonen worden uitgenodigd deel te nemen aan de interactieve zelf-resonantie.
De tweedaagse workshops hebben als voordeel dat er meer tijd en ruimte is om vertrouwen te doen groeien in de groep. Daardoor kun je je vaak beter openen. Dat komtje eigen proces ten goede.

Als je de werkwijze kent en verlangt een eigen interactieve zelf-resonantie te doen dan kun je je inschrijven als deelnemer met een eigen interactieve zelf-resonantie. Als de methode nog nieuw voor je is kun je het best eerst een keer meedoen als resonantiepersoon. Ook als je geen eigen interactieve zelf-resonantie doet, kan het deelnemen aan processen van anderen bijzonder voedend zijn voor je eigen ontwikkeling.

Als inleiding op de twee dagen en naar aanleiding van je vragen geven de begeleiders toelichting op de processen en de werkwijze.