Voor welke vragen?
Alle vragen die zich voor kunnen doen in een partnerrelatie of tussen twee mensen die samen kinderen hebben lenen zich voor een Interactief Zelf-Resonantieproces. Of je nu verlangt naar meer intimiteit of juist naar meer onafhankelijkheid, graag samen meer op een lijn wilt komen in de omgang met jullie kinderen, of samen ingrijpende gebeurtenissen wilt verwerken, of je jullie liefde wilt laten opbloeien of juist afscheid van elkaar wilt nemen: interactieve zelf-resonantie die vertrekt bij jullie verlangen kan op een diepe laag nieuwe mogelijkheden ontsluiten.

Hoe?
In deze werkvorm werk je samen met je partner en met twee begeleiders, dus totaal met z’n vieren. Vanuit een gezamenlijk thema in je relatie, benoemen jullie alletwee je eigen verlangen. Met dat verlangen doe je allebei een interactief zelf-resonantieproces in het bijzijn van je partner. Daarbij kun je zowel de begeleiders als voorwerpen in de ruimte inzetten als resonantiefiguren.

Waarom samen?
Samen met je partner gebruik maken van interactieve zelf-resonantie is bijzonder krachtig: in korte tijd ervaren jullie hoe je innerlijke patronen bij elkaar aansluiten, in elkaar grijpen, elkaar kunnen versterken en elkaar kunnen verwonden. Zowel de kansen en mogelijkheden als de valkuilen en pijnpunten worden zichtbaar. Je kunt (samen met je begeleider) kijken welke eventuele stappen je vervolgens wilt doen om nog verder aan je relatie te werken.

Twee maal per jaar staan onze tweedaagse workshops in het teken van de liefdesrelatie. Die workshops bieden een uitgelezen kans om alleen of samen aan je relatie te werken. Meer daarover vind je op de pagina Interactieve zelf-resonantie in open groepen

Vind een IZR-practitioner in jouw regioInteractieve Zelf-Resonantie (IZR) in jouw regio
Wil je graag kennismaken met de IZR-methode of zoek je een IZR-practitioner die jou kan helpen met jouw vraag of verlangen? Er is wellicht ook in jouw regio een IZR-practitioner die de methode kan inzetten als volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

De IZR-practitioners zijn door Interakt toegelaten tot het in Nederland en België actieve professionele IZR-netwerk. Ze zijn gedegen opgeleid in de toepassing van de methode en onderhouden hun kennis en vaardigheden door permanente educatie, zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe inzichten en ontwikkelingen en blijven reflecteren op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Klik hier om een IZR-practitioner in jouw regio te vinden.