[op aanvraag]

Voor welke vragen?
Voor alle vragen van een groep van mensen die een relatie met elkaar hebben vanwege een gemeenschappelijke taak (zoals een managementteam) of vanwege een bloedband (zoals broers en zussen).

Hoe?
In deze werkvorm werk je samen met je collega’s of familieleden en met twee begeleiders, dus totaal met minstens vier personen. Gezamenlijk maken jullie een inventarisatie van het gezamenlijke doel en van jullie individuele doelen. Vervolgens werk je met Interactieve Zelf-Resonantie. Vervolgens kunnen jullie bepalen welke eventuele vervolgstappen jullie willen maken om potentiele mogelijkheden verder te benutten of eventuele bestaande belemmeringen op te heffen.

Waarom samen?
De kracht van het samen met je collega’s, je gezin of met leden uit je familie van herkomst een interactieve zelf-resonantie doen is dat jullie in korte tijd ervaren hoe jullie innerlijke patronen bij elkaar aansluiten, in elkaar grijpen, elkaar kunnen versterken en elkaar kunnen belemmeren. Zowel de kansen en mogelijkheden als de valkuilen en verwondingen kunnen daarmee zichtbaar worden.