13 november 2023 19:00 - 22:00 Jouw huis

Online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie • 13-11-2023

 35,00

Een online kennismaking met onze werkwijze; ervaar zelf hoe e-IZR in een groep in zijn werk gaat.

 

Data en tijden

Maandag 13 november
19.00 – 22.00 uur
Inloggen vanaf 18.45 uur

Locatie

Jouw huis

Kosten

€ 35,00 incl. btw

Trainers

Margriet Wentink en co-trainer(s)

>> verdere informatie >>

Nog plaatsen beschikbaar

Ja, de deelnemer gaat zonder voorbehoud akkoord met alle deelnamevoorwaarden zoals die op deze pagina zijn weergegeven

Beschrijving

Wanneer je wilt kennismaken met onze werkwijze, en wilt ervaren hoe een Interactief Zelf-Resonantieproces in een groep in zijn werk gaat, dan kun je deelnemen aan een ‘live’ avond-workshop, maar je kunt óók kiezen voor een van onze online e-IZR-avond-workshops.

Hoe werkt e-IZR?

Interakt heeft tijdens de coronaperiode veel ervaring opgedaan met IZR-processen via beeldbellen (Zoom) en een methode ontwikkeld waardoor e-IZR-processen niet onderdoen voor ‘live’ processen. Ben je benieuwd hoe dat kan? Kom dan vooral een keer meedoen! Het is zowel een mooie gelegenheid om ons werk te leren kennen als om de online-ervaring op te doen.

Hoe verloopt zo’n online avond-workshop?

Je krijgt een korte inleiding op de methode en daarna worden er twee of drie e-IZR-processen gedaan. Wie een eigen IZR-proces kunnen doen, bepalen we door middel van loting. Je bent vrij om mee te loten, of als resonantiepersoon mee te doen, of alleen als waarnemend deelnemer te participeren zonder dat je actief meedoet in een IZR-proces. Er is veel belangstelling voor deze avonden, het aantal plaatsen is beperkt, daarom is het nodig om je van tevoren aan te melden.

Wat heb ik nodig voor de online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie

Je hebt nodig:

 • een goede internetverbinding;
 • een smartphone of tablet met camera, of een laptop of desktop met camera;
 • een (gratis) Zoom-account (een Zoom-handleiding ontvang je bij onze bevestiging);
 • een rustige ruimte waarin je gedurende de workshop niet wordt gestoord.

Voorwaarden deelname online avond-workshop IZR

Door je aan te melden voor de online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden en verklaar je als volgt:

 1. Ik stem ermee in geen informatie (persoonlijke details, namen, verhalen enz.) die betrekking heeft op deelnemers of personen die tijdens deze avond zijn genoemd met derden te delen.
 2. Ik stem ermee in dat ik geen enkele vorm van opname of vastlegging (bijvoorbeeld video of audio) tijdens deze avond zal maken.
 3. Ik stem ermee in deze avond bij te wonen in een ruimte die volledig privé is en waarin alleen ik mij bevind. Er zullen geen omstanders of toeschouwers zijn – bijvoorbeeld geen kinderen, echtgenoot of partner die rondlopen.
 4. Ik bevestig dat ik voldoende ondersteuning in mijn leven heb om hetgeen dat -mogelijk- tijdens deze avond in mij aangeraakt wordt te kunnen verwerken, bijvoorbeeld therapie, supervisie, ondersteunende vrienden, enzovoort.
 5. Ik stem ermee in dat, indien ik psychische symptomen of problemen ervaar gedurende of naar aanleiding van deze avond, het mijn eigen verantwoordelijkheid is om hulp te zoeken door met een arts of een psychotherapeut te praten.
 6. Ik begrijp dat indien ik hulp nodig heb bij het vinden van de juiste ondersteuning ik contact op kan nemen met Interakt.
 7. Ik bevestig dat ik de meegeleverde Zoom-handleiding zal lezen en de benodigde software en apparatuur (technische apparatuur/audio- en videofuncties/internetverbinding) zal testen.
 8. Ik bevestig dat ik de voorwaarden voor het bijwonen van deze avond heb gelezen, begrepen en ermee akkoord ga en dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mijn eigen acties.
Online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie • 13-11-2023
Online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie • 13-11-2023

Alle op dit moment ingeplande data voor Avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie

Online avond-workshop Interactieve Zelf-Resonantie • 13-11-2023