Elisabeth de Bruijn

Gasttrainer/-begeleider

Elisabeth de Bruijn
“Voor mij gaat de IZR-methode rechtstreeks naar de kern, daar waar we ooit heel waren en weer geheeld kunnen worden. De diepte van het werk is telkens verrassend en steeds hoopvol. De methode geeft me veel begrip, compassie en inzicht in mezelf en anderen. Mijn eigen weg is die van zoveel mogelijk in liefde kunnen zijn met al wat er is en dat ook uitdragen. Het is een voortdurend proces, met vallen en opstaan, vervullend, inspirerend en dankbaar.”

Margriet Wentink over Elisabeth:

Elisabeths grote vermogen om af te kunnen stemmen en haar zorgvuldigheid en taalvaardigheid maken dat zij met cliënten op zorgvuldig afgestemde wijze de diepte in kan gaan. Samen verwonderen over wat daar te vinden is maakt het begeleidingsproces tot een bijzondere ontmoeting.

Francien de Bont

Gasttrainer/-begeleider

Francien de Bont
“Afgelopen jaren heb ik me laten opleiden in en inspireren door de IZR-methode. Naast methodekennis heb ik ervaring met diepgaande veranderingsprocessen. Sleutelwoorden zijn voor mij: compassie, erkenning en verwondering.”

Margriet Wentink over Francien:

Stevigheid en helderheid gaan hand in hand met empathie en afstemming in de ontmoeting met Francien. Haar open uitnodigende houding en de wijsheid waarmee zij jouw ontmoeting met jezelf faciliteert leiden steevast naar dieper contact met de wijsheid in jezelf.