Vind een IZR-begeleider in jouw regioWil je graag kennismaken met onze IZR-methode? Er is wellicht ook in jouw regio een IZR-begeleider die, net als Interakt, de methode kan inzetten als volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

De IZR-begeleiders zijn door Interakt toegelaten tot het in Nederland en België actieve professionele IZR-netwerk. Ze zijn gedegen opgeleid in de toepassing van de methode en onderhouden hun kennis en vaardigheden door permanente educatie, zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe inzichten en ontwikkelingen en blijven reflecteren op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

e-IZR: jouw éigen IZR-proces op afstand via videobellen

Een deel van de IZR-begeleiders heeft, net als Interakt, ervaring met het begeleiden van mensen op afstand.
Wanneer mensen door ziekte, gevangenschap of geografische afstand onmogelijk naar een praktijk kunnen komen, werken deze IZR-begeleiders met behulp van videobellen via smartphone, tablet of webcam. Hoewel de persoonlijke ontmoeting voor velen de voorkeur heeft, blijkt tot ieders verrassing het videobellen tot zeer mooie resultaten te kunnen leiden!
We noemen dat e-IZR. U herkent de IZR-begeleiders die e-IZR bieden aan de afwijkende markering in de kaart:

Hoe werkt de zoeker?

Vul hieronder je postcode of plaatsnaam in en kies de door jou gewenste maximale reisafstand. Als er geen zoekresultaten zijn, verruim dan je reisafstand.