23 juni 2018 13:30 - 17:00 UniePlaza
Multatulilaan 12
4103 NM
Culemborg

Conceptie, zwangerschap en de geboorte, de reis die ons leven bepaalt – Lezing Anna Verwaal • 23-6-2018

 65,00

Een middagvullende lezing over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s ons kunnen beïnvloeden.
Deze lezing werd door Anna Verwaal al eerder (op 1 mei jl.) in Nederland gegeven. Wegens grote vraag hebben we de lezing opnieuw ingepland en zal deze ook op 22 juni in België worden gegeven.

NEDERLANDSTALIG

Data en tijden

Zaterdag 23 juni
13.30 – 17.00 uur
Ontvangst vanaf 13.00 uur
Vanaf 17.00 uur – 17.30 drankje / informeel napraten

Locatie

UniePlaza
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Kosten

€ 65,00 incl. btw
Inclusief koffie, thee, een drankje na afloop en een deelnamecertificaat

>> verdere informatie >>

Volgeboekt

Had je graag willen deelnemen aan deze activiteit? Meld je dan aan voor onze wachtlijst, want het kan voorkomen dat een inschrijving wordt geannuleerd.
Wij nemen dan contact met je op zodra er een plaats voor je vrijkomt.
Categorie:

Beschrijving

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormen die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven. Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven worden door deze vroege non-verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust.
Tijdens deze middagvullende lezing wordt aan de hand van geboortefotografie kennis overgedragen die o.a. ontstaan is tijdens 28 jaar lange ervaring op het gebied van preconceptionele tot postnatale begeleiding. De aansprekende beelden en heldere verhalen, aangevuld met verwijzingen naar wetenschappelijke bevindingen, maken duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre,- en perinatale imprints, angsten of trauma’s onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden.

Anna Verwaal

Anna Verwaal is een Maternal-Child Health Nurse, UCLA Certified Lactation Educator, Conscious Conception and Birth Consultant, Primal Period & Childbirth Educator, Midwifery & Doula Instructor en Birth Photographer.
Na een lange carrière in de klinische verloskunde en in de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles merkte ze dat ze liever wilde werken met gezinnen en babies in het voorkomen en helen van geboortetrauma. Zo begon ze haar eigen praktijk.
Momenteel reist ze over de hele wereld en geeft ze workshops over pre,- en perinatale imprints en trauma, de hormonale fysiologie, en de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het geboorteproces.
Haar workshops en lezingen bestaan uit een combinatie van klinische kennis, de laatste ontwikkelingen uit de pre,- en perinatale psychologie, haar eigen intuïtie en geboortefotografie, samen met de ervaringen die ze de afgelopen 28 jaar werkend in verschillende landen en culturen, in samenwerking met therapeuten, psychologen, gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen heeft opgedaan.
Anna is sinds 1994 lid van APPPAH, the Association for Pre and Perinatal Psychology & Health.
Meer informatie over Anna Verwaal vind je op haar website fromwombtoworld.com.

Doelgroep

Psychologen, (ortho)pedagogen, psychiaters, artsen, (psycho)therapeuten, coaches, kindertherapeuten, doula’s, verloskundigen, vroedvrouwen, kraamverpleegkundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, docenten, leraren en anderen die beroepsmatig ontwikkelingsgericht of therapeutisch met kinderen en volwassenen werken.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat.

Tip

Kijk ter voorbereiding ook eens:

Conceptie, zwangerschap en de geboorte, de reis die ons leven bepaalt – Lezing Anna Verwaal • 23-6-2018

Alle op dit moment ingeplande data voor Conceptie, zwangerschap en de geboorte, de reis die ons leven bepaalt - Lezing Anna Verwaal

Conceptie, zwangerschap en de geboorte, de reis die ons leven bepaalt – Lezing Anna Verwaal • 23-6-2018